Personlig træning

Med en personlig træner i FICNESS, får du de optimale vilkår for at opnå de helt rette resultater med din træning!

Personlig træning kan have mange fordele. Du bliver motiveret til at yde dit bedste, du får rettet din teknik, og du får øvelser, der er gode netop for dig, din krop og dine ønsker. Uanset dit mål, kan du have gavn af personlig træning. Både i forbindelse med vægttab, optimering af sportspræstationer, holdningsproblemer, smerter i muskulatur eller genoptræning efter skade har vi en instruktør til dit behov!

Første træning vil altid starte med en motiverende samtale om dine behov og ønsker samt en bevægeanalyse, hvor instruktøren kigger på din holdning, dine musklers styrke og dine træningsvaner. Herefter vil instruktøren træne sammen med dig, sammensætte din træning, støtte og motivere dig samt rette din teknik under øvelserne.

Efter første træning fremsendes et træningsprogram, som supplement til din personlige træning.

Vores personlige trænere brænder for at hjælpe dig, og for at lave en realistisk plan, som giver resultater. Sammen tilrettelægger i en træning der passer ind i din hverdag, og med overskuelige delmål undervejs. Du er i centrum, og der ligges meget vægt på at hele forløbet er overskueligt.


Priser:

1 klip 3 klip 5 klip 10 klip
55 min. pr. klip 499 kr. 1.200 kr. 1.900 kr. 3.700 kr.

Dit første møde med den personlige træner indeholder:

  • Samtale
  • Inbody måling (fedtprocent, muskelmasse mm.)
  • Træning
  • Personligt træningsprogram, som sendes til dig efterfølgende

Makkertræning
Træning er lettere når man bakker hinanden op. Hvis du har en makker du gerne vil træne med, har du her muligheden for at tage din ven, kæreste, kollega eller familiemedlem med til personlig træning.

Den personlige træner laver en træning som i begge kan udføre sammen. Det er super motiverende og en sjov måde at træne på. Når man er to kan det være nemmere at komme afsted, samtidig med at man har en, der kan heppe.

Skriv os en mail og få et tilbud. Vi kan spare jer ca. 30% på person nr. 2.


Opfølgning:
Ønsker du en opfølgning på din træning?

Her har du mulighed for en snak med din personlige træner, gennemgå teknik, træne sammen med din træner eller måske bytte et par øvelser ud. I finder sammen ud af, hvad du har behov for.

Varighed: 30 min.
Pris: 299 kr.


Kontakt:
Har du flere spørgsmål eller er du klar til at booke?

Send os en mail på: ficness@fredericia.dk