Online kampagne i Ficness

eGym maskiner

Fit på bare 2 x 30 minutter om ugen!

FICNESS tilbyder et unikt træningskoncept: eGym Circle.

Dette smarte træningsprogram bestående af 16 fuldautomatiske maskiner, gør det muligt at træne hele kroppen på kun 30 minutter og garanterer flere synlige resultater.

eGym Circle er en intelligent kombination af 16 fuldautomatiske maskiner, som træner alle muskelgrupper i kroppen. eGym-træneren indstiller alle maskiner for dig én gang, og alle dine personlige oplysninger, såsom siddeposition og træningsvægt, gemmes automatisk på dit personlige armbånd. Under træningen modtager vores fitnessmedlemmer træningsvejledning via den personlige berøringsskærm, som gør op med eventuelle skader eller forkert udførelse af øvelserne. Du træner altså hurtigt, sikkert og utrolig nemt.

Ved dit første besøg, vil du blive budt velkommen af en af vores dygtige personlige trænere, som vil give dig en grundig gennemgang af maskinerne, tilbyde dig en muskeltest og indstille maskinerne til netop dig. Alt info og personlige indstillinger som startstillingen, bevægelsesradius og din max styrke bliver gemt på et chip armbånd. Derefter bruger du denne chip til at logge på maskinen til enhver tid. Maskinen finder din konto og indstilles automatisk efter dine personlige indstillinger. Derfor øger eGyms styrketræningsmaskiner træningskomforten betydeligt og mindsker risikoen for skader som følge af forkerte indstillinger og dårlig teknik.

Der foretages en styrkemåling på hver maskine for at finde frem til din maksimumstyrke, og den anvendes til automatisk at indstille vægtene efter dit træningsniveau.

I standardtilstand kan du vælge enten almindelige eller negative træningsmetoder for at variere. Desuden bliver den optimale træningshyppighed vist på en integreret touchskærm som en sjov måde at følge din træning på.

Som ekstra muligheder kan du indstille bestemte træningsmål, som f.eks. vægttab, muskelforøgelse, atletisk kropsbygning, bodytoning eller sundhedstræning. Disse træningsmål bruges til styring af vægtene og yderligere periodisering. Desuden får du adgang til adaptive og iso kinetiske træningsmetoder, som giver mulighed for endnu større variation og tilpasning af træningen efter dine mål.

Fordelene for dig:

 • Sikker, effektiv og behagelig træning
 • Sjovt, enkelt og motiverende
 • Tidsøkonomisk: 2 x 30 min. pr. uge
 • Individuelle træningsprogrammer baseret på dine personlige mål
 • Din egen personlige digitale træner via eGym Fitness-appen
 • Indblik i dine træningsresultater til enhver tid via din mobiltelefon

Track din træning

Med eGym Fitness-appen har du altid adgang til din træningsportal. Du registrerer helt præcist, hvordan det går med din træning - når og hvor som helst. Du kan optjene point ved at gennemføre øvelser og sammenligne dine point med venner, der også bruger eGym Fitness-appen.

Dine træningsresultater synkroniseres automatisk med din brugerkonto, hvor du kan analysere din træning udførligt og følge med i, hvordan du klarer dig. Dine træningsresultater er desuden altid tilgængelige for din personlige træner, så han eller hun nøje kan følge din træning og din fremgang. Dette sikrer dig, at du altid får mest muligt ud af din træning.

Det kan du bl.a. bruge appen til:

 • Opret en personlig træningsplan gratis
 • Registrer data for din træning
 • Optjen point, og sammenlign med venner eller eGym-fitnessmedlemmer på en rangliste
 • Følg med i din træning, inkl. gennemførte og planlagte øvelser
 • Vælg mellem mere end 1.000 øvelser med animerede demoer og udførlige beskrivelser
 • Indret din træning nemt ved hjælp af træningsplanskabeloner på vores websted

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Ficness.

Kommende arrangementer
Ons. d. 30/10 til Søn. d. 03/11

Yoga- og fitnessrejse til Spanien

Har du lyst til at tage med på en yoga- og fitnessrejse til Spanien med dine yndlings Ficness-instruktører og dine fitnessvenner?

eGym maskiner

Fit på bare 2 x 30 minutter om ugen!

FICNESS tilbyder et unikt træningskoncept: eGym Circle.

Dette smarte træningsprogram bestående af 16 fuldautomatiske maskiner, gør det muligt at træne hele kroppen på kun 30 minutter og garanterer flere synlige resultater.

Læs mere her.