Ledige stillinger

Vi søger lige nu personlige trænere og instruktører til at hjælpe vores fantastiske medlemmer til at nå deres mål.
Som personlig træner/instruktør bliver du aflønnet af FICNESS pr. time du bruger.
Du har adgang til en stor database med øvelser hvor du også har mulighed for at lave programmer til dine klienter.

Vi er en virksomhed i vækst og udvikling, og søger derfor ildsjæle som vil være med i teamet. Har du spørgsmål eller input er du meget velkommen til at skrive til os på: ficness@fredericia.dk
Foruden løn har man mulighed for at søge om betaling af relevante kurser. Så brænder du får Fitness og undervisning, men synes du trænger til en opkvalificering af dine kompetencer er du velkommen til at skrive til os alligevel.

Personlig Træner
Vi er en virksomhed i vækst, og med en stor medlemstilgang har vi stigende efterspørgsel på personlig træning og træningsforløb, hvorfor vi har brug for nogle flere profiler.
Vi finder kunder til dig og sætter dig i kontakt med de medlemmer som søger dine kompetencer.
Der er tale om en stilling på omkring 2-3 timer om ugen, men med mulighed for øget efterspørgsel.
Lyder det interessant? Skriv en mail til: Ficness@fredericia.dk

Holdinstruktør - Bike
Kan du motiverer en sal fyldt af cykelglade motionister? Så er det dig vi mangler til at varetage hold i vores åbne og lyse bikelokale. Der er tale om en stilling på 1 time om ugen med mulighed for mere.
Send os en mail på Ficness@fredericia.dk

Holdinstruktør - Crossfit
Vi er netop i gang med at anlægge en ny udendørs crossfitbane, med mange muligheder. Der vil være en container fyldt med nyt udstyr, bl.a. battleropes, powerbags, olympiske vægtstænger mm. Til det mangler vi en ildsjæl der vil bestride holdtræning på dette område. Der kan suppleres med hold i vores holdsal som rummer 35 personer og er udstyret med plyoboxes, vægtstænger og kettlebells. Der er tale om 2-3 timer om ugen. Send os en mail på Ficness@fredericia.dk.

Holdinstruktør - Pilates
Da vores dygtige pilatesinstruktør er gået på barsel, søger vi nu en vikar til at overtage et fyldt hold. Der er mulighed for at have eget hold fremadrettet. Skema tilrettelægges efter både dit og deltagernes behov.

Holdinstruktør - Dancefit
Vores dancefit hold kombinerer det bedste fra Zumba, HIT, thaibo og hip-hop. Vi søger en danseglad instruktør til at skabe en fest med nogle skønne og motiverede dansemedlemmer. Der er tale om 1-2 timer om ugen.