Ledige stillinger

Vi er en virksomhed i vækst og udvikling, og søger derfor ildsjæle som vil være med i teamet. Har du spørgsmål eller input er du meget velkommen til at skrive til os på: ficness@fredericia.dk.

Foruden løn, har man mulighed for at søge om betaling af relevante kurser. Så brænder du får Fitness og undervisning, men synes du trænger til en opkvalificering af dine kompetencer er du velkommen til at skrive til os alligevel.


Holdinstruktør

Fredericia Idrætscenter leder efter en ny kollega til vores skønne instruktør-team.

Vores alsidige holdplan har brug for at få tilført nye kræfter. Til det søger vi en instruktør der brænder for Puls&Styrke, stram-op og lignende fitnesshold. Vi er et relativt stort Team af Fitness-instruktører med vidt forskellige baggrunde og kompetencer. Til fælles har vi dog, at vi gør alt for at give vores medlemmer en god oplevelse, og vi bakker op om hinanden.

Vi søger en fitnessprofil med interesse for at varetage holdtræning på fast ugentligt basis 1-3 timer om ugen.

Vi kan tilbyde fordelagtige gode personaleforhold samt -goder, fornuftig løn, mulighed for efteruddannelse, samt glade og taknemmelige medlemmer i et skønt center med masser af muligheder.

Lyder det interessant. Så tøv ikke med at sende dit CV til Ficness@fredercia.dk

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte vores Ficness afdeling på telefon 7210 6060 eller via e-mail på ficness@fredericia.dk