Ledige stillinger

Vi er en virksomhed i vækst og udvikling, og søger derfor ildsjæle som vil være med i teamet. Har du spørgsmål eller input er du meget velkommen til at skrive til os på: ficness@fredericia.dk.

Foruden løn, har man mulighed for at søge om betaling af relevante kurser. Så brænder du får Fitness og undervisning, men synes du trænger til en opkvalificering af dine kompetencer er du velkommen til at skrive til os alligevel.


Bike - Holdinstruktør
Kan du motiverer en sal fyldt af cykelglade motionister? Så er det dig vi mangler til at varetage hold i vores åbne og lyse bikelokale.
FICNESS leder efter en ny kollega til vores skønne instruktør-team. Efterspørgslen på Bike stiger og vi mangler derfor dygtige bikeinstruktører som kan køre hold for alle vores glade og energiske medlemmer.

Vi søger en eller flere bikeinstruktører, der vil undervise 1-3 timer om ugen - nogle perioder er mere travle end andre. Det er ikke fastlagt hvilken bike-stil og mulighederne er mange, så du kan selv få indflydelse på din undervisning.
​Der er mulighed for at supplere timerne med undervisning i vores træningscenter, eller på andre hold, hvis der er interesse for det.

Vi er et relativt stort Team af Fitness-instruktører med vidt forskellige baggrunde og kompetencer. Det vi har tilfælles, er at vi gør alt for at give vores medlemmer en god oplevelse, og vi bakker op om hinanden.

Vi kan tilbyde:

  • En fordelagtig løn
  • Gode personaleforhold
  • Mulighed for efteruddannelse
  • Glade og taknemmelige medlemmer

Lyder det interessant? Så tøv ikke med at sende din ansøgning. Skriv til Ficness@fredericia.dk