billede af bikebeat lokalet

Bike lokale

Med højt til loftet og masser af plads er lokalet fantastisk til alle vore bikehold som køres dagligt.
Wattcyklerne fra Technogym er nyindkøbte i Januar 2018 og står således helt nye og giver en fantastisk cykeloplevelse.
I Bikelokalet har du også mulighed for at leje bikesko, som skal bruges med cyklerne. Det koster 10 kr. og der kan betales med aftalte kontanter eller mobilepay.

Biobike
Vi kører masser af bikehold og du kan se hele holdplanen her: holdplan
Har du alligevel lyst til at køre en biketime på et andet tidspunkt har du også mulighed for det!
Når som helst salen er ledig kan du nemlig frit vælge mellem et hav af virtuelle hold som du kan sætte til at afspille på det tidspunkt der passer dig!

Du finder tablet til at starte programmet forrest i lokalet, ved siden af instruktørcyklen.

Iqniter
En Biketime er mere end bare en cykeltur - Det er en fest! Der er god musik, højt humør og masser af fokus på træning.
Hos Ficness tager vi festen et niveau højere med iQniter. Her kan du visuelt følge med i timens forløb og hvordan du skal træne, med din puls og dine watt-værdier undervejs som timen skrider frem. Her er også plads til fis og ballade og en time med iqniter bliver aldrig kedelig.
Hvis du gerne vil følge med i din personlige træning på storskærmen forrest i lokalet, kan du købe pulsbælte fra Suunto på https://my.iqniter.com
Har du et bælte fra Suunto kan du også bruge det – du skal blot registrer din bælte på https://my.iqniter.com

Train Smart – Not Hard
Cyklerne, der har indbyggede wattmåler giver dig en unik mulighed at måle for at holde styr på alle dine træningssessioner, og -fremskridt.
Opret dig som bruger på mywellness.com og du er i gang. Log ind med din telefon og MyWellness app’en hver gang du træner, så opnår du nemt en effektiv træning, og cyklen logger alle dine træningsresultater.

Bruger du pulsur eller –måler har du også mulighed for at Connecte denne til cyklen– så får du al træningsfysiologisk information fra din session gemt i MyWellness!