BodyBike i Ficness

Bike lokale

Med højt til loftet og masser af plads er lokalet fantastisk til alle vore bikehold som køres dagligt.
SMART+ Cyklerne fra Bodybike er nyindkøbte i April 2023 og står således helt nye og giver en fantastisk cykeloplevelse.
I Bikelokalet har du også mulighed for at leje bikesko, som skal bruges med cyklerne. Det koster 10 kr. og der kan betales med aftalte kontanter eller mobilepay.

Biobike
Vi kører masser af bikehold og du kan se hele holdplanen her: holdplan
Har du alligevel lyst til at køre en biketime på et andet tidspunkt har du også mulighed for det!
Når som helst salen er ledig kan du nemlig frit vælge mellem et hav af virtuelle hold som du kan sætte til at afspille på det tidspunkt der passer dig!

Du finder tablet til at starte programmet forrest i lokalet, ved siden af instruktørcyklen.

Iqniter
En Biketime er mere end bare en cykeltur - Det er en fest! Der er god musik, højt humør og masser af fokus på træning.
Hos Ficness tager vi festen et niveau højere med iQniter. Her kan du visuelt følge med i timens forløb og hvordan du skal træne, med din puls og dine watt-værdier undervejs som timen skrider frem. Her er også plads til fis og ballade og en time med iqniter bliver aldrig kedelig.
Hvis du gerne vil følge med i din personlige træning på storskærmen forrest i lokalet, kan du købe pulsbælte fra Suunto på https://my.iqniter.com
Har du et bælte fra Suunto kan du også bruge det – du skal blot registrer din bælte på https://my.iqniter.com

Train Smart – Not Hard

Body Bike Smart+

Body Bike er et dansk firma der udelukkende laver cykler til indendørs træning, og deres kerneværdier er enkelhed og funktionalitet. Det mærker du med det samme du sætter dig på en Body Bike Smart+ og går i gang med at indstille den.

Du kan lynhurtigt indstille sadel, styr og højde. Især hvis du allerede kender din personlige indstilling.

Body Bike taler sammen med IQniter, så du stadig køre timerne som du kender dem, og modtage dine data via din profil hos dem.
Du kan også tilslutte din smartphone og følge din træning på Body Bikes App. Appen giver oplevelsen med cyklen et løft og gør det nemt at følge dine fremskridt. Din smartphone kan placeres sikkert forrest på cyklen og fungere som dit display. Bare rolig telefonen kan hvile sikkert på den skridsikre flade, som er udenfor svedzone!

Body Bike Indoor Cycling App

Indoor Cycling appen giver dig mulighed for at måle og gemme dine præstationer ved hvert træningspas – under såvel som efter træningen. Appen viser din Power (watttal), % af FTP, puls, kadence, afstand og forbrændte kalorier – som nuværende, gennemsnitlige og maksimale værdier.

Appen giver overblik over alle gennemførte træningspas – og den logger forbedringer. Hvis du anvender Google Fit, kan du dele info om dine præstationer på de sociale medier.

Du kan finde flere oplysninger om app'en her.