Udendørs holdtræning

Der er godt nyt til alle jer, som trænger til at få brændt kalorier af!

Fra mandag den 11. maj åbner vi op for en række udendørs holdtræninger, blot med den obligatoriske afstand og i begrænsede grupper på maksimalt ni personer + instruktør.

Vi har udvalgt seks forskellige holdtyper, fordelt på forskellige tidspunkter for derved at ramme forskellige ønsker og behov. Holdplanen skal ses som et udgangspunkt, da vi løbende vil justere den efter efterspørgsel og kapacitet.

Tilmelding:
Ønsker du at tilmelde dig et hold, skal dette gøres via holdplanen.

Du skal dog være særligt opmærksom på hvordan du ønsker at betale for din træning. Læs mere i afsnittet nedenfor.

Betaling:
Vi vil rigtig gerne give jer det bedst mulige produkt og de bedst mulige vilkår. Derfor er det muligt at vælge mellem to scenarier når du tilmelder dig et hold.

  • Du kan tilmelde dig holdet på normalvis via holdplanen, hvorefter dit medlemskab automatisk aktiveres. Fra den pågældende dato betaler du dit sædvanlige kontingent.
  • Alternativt kan du vælge at betale pr. gang du tilmelder dig en holdtræning. Prisen lyder på 50 kr. pr. holdtræning. ​Ønsker du at betale pr. holdtræning, skal du via halbooking oprette dig som gæstemedlem. Følg denne vejledning.

Vi skal gøre opmærksom på, at har du tilmeldt dig et hold og betalt udenom et medlemskab, er denne tilmelding bindende. Dette gør sig dog ikke gældende hvis Ficness aflyser holdet.

Aflysning:
Som ved vores almindelige holdtræninger, forbeholder vi os retten til at aflyse holdene ved for få tilmeldte. I tilfælde af dårligt vejr vil instruktøren vurdere hvorvidt holdet kan gennemføres, der tages altid et sikkerhedshensyn.

Sikkerhed:
Vores instruktører er grundigt instrueret i at spritte af før/efter hver eneste træning, dog opfordre vi alle til selv at udvise ansvarlighed ved at holde afstand til hinanden.

Vi skal gøre opmærksom på, at det desværre ikke er muligt at benytte omklædningsfaciliteterne i Fredericia Idrætscenter.

Alle kan deltage:
Ønsker du at deltage med din ven/veninde som endnu ikke er medlem af Ficness, er dette også muligt. Personen skal blot oprette en bruger via halbooking og derefter betale pr. gang. Følg vejledningen her.

Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang igen!

Nyt udendørs crossfit anlæg

Snart er vi klar med et fantastisk tilbud til alle vores medlemmer.

Læs mere
Babysvøm

Babysvømning


Svømning og Leg for babyer fra 0-18 mdr.

Læs mere

Nye åbningstider

Vi har en god nyhed til alle de morgenfriske!

Fra mandag den 3. februar 2020, åbner træningscentret og bike lokalet alle hverdage kl. 05.

Læs mere
Styrketræning i Ficness

Endnu flere hold

Vi forsøger hele tiden at udvide vores holdplan, og sørge for at der er noget for alle vores medlemmer.

Vi har opdateret vores holdplan, og du kan derfor prøve kræfter med disse hold.

Læs mere